biecu 19 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Aby zmiany na forum nie były dokonywane poza plecami użytkowników, utworzyłem specjalny temat w tym temacie będziemy na bieżąco informować o zmianach technicznych, oraz wizualnych forum! Link to post Share on other sites
biecu 19 Posted March 6, 2020 Author Share Posted March 6, 2020 #Aktualizacja 06.03.2020 Poddział w kategorii "Auto Detailing - dla świeżaków" został usunięty dział: "Słowniczek pojęć". Postanowiłem w dziale poradniki umieścić takie informacje. Według mnie te dwa działy wiążą się w jedną całość. Forum musi być konkretne, bez scrollowania w nieskończoność. 2 Link to post Share on other sites
biecu 19 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 #Aktualizacja 07.03.2020 Do menu forum dodaliśmy odnośnik do: czatu, oraz regulaminu. Link to post Share on other sites
biecu 19 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 #Aktualizacja 07.03.2020 Dodaliśmy przycisk w tematach, który oznacza automatycznie danego odpowiadającego. Usunęliśmy tło, które było pod nazwą i grupą użytkownika. Link to post Share on other sites
Mateusz 4 Posted January 6 Share Posted January 6 #Aktualizacja 06.01.2021 Zmieniliśmy kolorystyką strony, wcześniejsze ciemne barwy zostały zastąpione jasnymi Zaktualizowaliśmy oprogramowanie do najnowszej wersji Usprawniliśmy wysyłkę wiadomości email - nie powinny już trafiać do spamu Utworzyliśmy oficjalny profil na Facebooku Link to post Share on other sites
Recommended Posts